NAROZENINOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: medový piškot
SIRUP NA KORPUS: medový s přidáním malé lžičky citronové šťávy
KRÉM: smetanový s vařeným karamelovým mlékem SALKO
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání celého dortu
MÁSLOVO-TVAROHOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU: tímto krémem jsem trochu zatřela boky celého
dortu, aby mi neprosvítala čokoládová ganache a v konečné fází jsem celý dort dozdobila vyšlehanou
šlehačkou. Část šlehačky jsem obarvila a dozdobila dle fantazie.
MODELACE: doprostřed jsem vymodelovala z modelovací pasty růžičky, dle přání oslavenkyně, která
miluje růže.
PEČÍCÍ FORMA: kulatá o průměru 23 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 2.600 g
SIRUP NA KORPUS: medový s přidáním malé lžičky citronové šťávy
KRÉM: smetanový s vařeným karamelovým mlékem SALKO
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání celého dortu
MÁSLOVO-TVAROHOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU: tímto krémem jsem trochu zatřela boky celého
dortu, aby mi neprosvítala čokoládová ganache a v konečné fází jsem celý dort dozdobila vyšlehanou
šlehačkou. Část šlehačky jsem obarvila a dozdobila dle fantazie.
MODELACE: doprostřed jsem vymodelovala z modelovací pasty růžičky, dle přání oslavenkyně, která
miluje růže.
PEČÍCÍ FORMA: kulatá o průměru 23 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 2.600 g
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
backa
(upraveno)
20. 1. 2020, 10:34
Pěkný dort